British Airways vliegt vanaf Rotterdam

British Airways plcBritish Airways gaat vanaf 9 december 2012 drie keer per dag vliegen tussen Rotterdam The Hague Airport en London Heathrow Terminal 1.

De dagelijkse verbinding biedt zowel zakelijke reizigers als consumenten aansluitmogelijkheden om via London Heathrow verder te vliegen.

British Airways verstevigt haar positie verder in Nederland met het starten van deze nieuwe route vanaf Rotterdam The Hague Airport. De drie nieuwe vluchten en de negentien dagelijkse vluchten vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar London Heathrow, London City en London Gatwick vormen samen een luchtbrug van 44 vluchten per dag tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. British Airways vliegt vanaf Rotterdam met een Airbus A319 en A320 waarin plaats is voor respectievelijk 145 en 180 passagiers.

De eerste vlucht vanaf Londen vertrekt om 8.20 uur in de morgen, gevolgd door een vlucht vroeg in de middag en een derde vlucht aan het einde van de middag. Vanaf Rotterdam the Hague Airport vertrekken er in de middag twee vluchten naar London Heathrow en één in de avond.

Een vliegticket naar Londen is verkrijgbaar vanaf € 77,- enkele reis.

Nieuwe bestemmingen die zijn toegevoegd aan het winterschema van British Airways zijn onder andere London Heathrow naar Seoul en London Gatwick naar Las Vegas.

Terug naar de vorige pagina.