Agenda

mei
10
do
2018
Open Cockpit Dagen
mei 10 @ 10:00 – mei 13 @ 17:00

De cockpit is normaal gesproken verboden terrein voor vliegtuigpassagiers. Tijdens de Open Cockpit Dagen bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het echter wél mogelijk om diverse cockpits van heel dichtbij te bekijken. Onder meer de cockpits van de Boeing 747, Saab Viggen en MIG-21 worden opengesteld. Je krijgt zo de gelegenheid om in de huid van een echte piloot te kruipen!

Wings & Wheels @ Vliegveld Hoogeveen
mei 10 @ 10:00 – 17:00

Een prachtige mix van oud en nieuw presenteert zich op het vliegveld. Historische vliegtuigen van de gebruikers van het veld maar ook vrienden vanuit binnen en buitenland zullen met hun vaak unieke vliegtuigen worden uitgenodigd. Ook de moderne luchtvaart is van harte welkom, er worden veel types MLA, oftewel Micro Light Aeroplane vliegtuigen verwacht. Ook oude en nieuwe vliegtuigen, eerste elektrische vliegtuig, oldtimers, motoren, trekkers, limo, para’s, zwevers, model vliegtuigen en speurhonden show.

jun
2
za
2018
Open dag / Fly in Vliegveld Middenmeer @ Vliegveld Middenmeer
jun 2 @ 10:00 – 17:00

Zaterdag 2 juni is de open dag en fly in van Vliegveld Middenmeer.

De Open Dag en fly in van Vliegveld Middenmeer betekent een inmiddels jarenlange traditie van vermaak en interessante bezienswaardigheden voor jong en oud.
Gedurende de hele dag kunt u als bezoeker van ons veld getuige zijn van de verrichtingen van onze “Micro Light Aircraft”. Daarnaast zijn er die dag diverse demonstraties van flight-simulators en standhouders. Verder verwachten wij een demonstratie van een heuse SAR “search-and-rescue” helikopter van de kustwacht. En als klap op de vuurpijl kunt u getuige zijn van de verrichtingen van een bezoekend Sukhoi M26 Aerobatics vliegtuig!

Vanaf ons heerlijke en deels overdekte terras kunt u alles op uw gemak aan u voorbij zien komen onder het genot van een hapje en een drankje. En als u dat wilt kunt u de vliegtuigen ook van dichtbij bekijken natuurlijk! Voor de kleintjes hebben wij deze dag een prachtig springkussen beschikbaar dus ook zij hoeven zich niet te vervelen.

Overweegt u per vliegtuig (MLA only….) te komen? U betaalt die dag geen landingsgeld er staat gratis appeltaart en koffie klaar voor u en uw eventuele passagier!

LET OP: het veld is PPR! Dus voorafgaand aan uw bezoek wel eerst even contact opnemen met onze havenmeester. Houd er rekening mee dat het veld vanwege demonstraties tijdens de open dag twee of drie keer kort gesloten zal zijn. De havenmeester informeert u graag verder.

Zaterdag 2 juni. Aanvang 10:00. Einde 17:00.
Voor meer info over ons veld en de geldende procedures: www.vliegveldmiddenmeer.nl

jun
30
za
2018
Ursel Avia @ Vliegclub Ursel
jun 30 – jul 1 hele dag

Ursel Avia is een jaarlijks evenement georganiseerd door Vliegclub Ursel en Werkgroep B-67 met demonstraties in de lucht!

jul
21
za
2018
Farnborough International Airshow
jul 21 @ 09:00 – jul 22 @ 18:00

De Farnborough Airshow is een evenement van één week lang op de Britse Farnborough Airport ten zuidwesten van Londen. De Farnborough Airshow combineert een vliegshow en een belangrijke vakbeurs voor luchtvaart. Het is een van de grootste vliegshows ter wereld, na de Paris Air Show.

aug
4
za
2018
Texel Airshow
aug 4 @ 12:30 – 17:00

Een bonte mengeling van unieke hedendaagse, historische, militaire en civiele luchtvaartuigen zal zich aan het veelkoppige publiek tonen. Dat gebeurt zowel op de grond als in de lucht.

In de loop van vrijdag zullen de eerste deelnemers aan de show zich op het vliegveld verzamelen. De voor het evenement uitgenodigde toestellen vertegenwoordigen de geschiedenis vanaf de jaren dertig tot heden. De presentatie aan het publiek vindt op een dusdanige manier plaats, dat een goed beeld ontstaat van de ontwikkelingen in de luchtvaart vanaf 1930.

aug
10
vr
2018
Zeeuwse Luchtvaartdagen
aug 10 @ 10:00 – aug 11 @ 18:00

Een dagje uit voor het hele gezin! Een evenement van Wings to Victory over de luchtvaart in Zeeland, in samenwerking met vliegveld Midden Zeeland en vele op het vliegveld gevestigde bedrijven en verenigingen. Het programma van 2 dagen omvat tal van activiteiten, historische en moderne (zweef-) vliegtuigen, een braderie, modelbouw, demonstraties, uitleg over vliegen en vliegtuigen en nog veel meer. Speciaal voor kinderen zijn er verschillende activiteiten. Een belangrijk deel van het programma wordt door Wings to Victory nog steeds gevuld met informatie en tentoonstellingen m.b.t. de luchtoorlog in ’40-’45. Een gevarieerd programma voor jong en oud en waarbij inmiddels al velen in voorgaande edities kennis hebben gemaakt met de luchtvaart in Zeeland.

feb
24
zo
2019
Amsterdam Aviation Collectors Fair @ Van der Valk Hotel A4
feb 24 hele dag

Luchtvaartbeurs voor verzamelaars met 110 verkopers, 210 tafels en meer dan 1000 bezoekers.

jun
21
vr
2019
Paris Air Show
jun 21 @ 08:30 – jun 23 @ 18:00

Toonaangevende internationale luchtvaartshow met statische vertoning van toestellen.

Agenda

mei
10
do
2018
10:00 Open Cockpit Dagen
Open Cockpit Dagen
mei 10 @ 10:00 – mei 13 @ 17:00
De cockpit is normaal gesproken verboden terrein voor vliegtuigpassagiers. Tijdens de Open Cockpit Dagen bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het echter wél mogelijk om diverse cockpits van heel dichtbij te bekijken. Onder meer de cockpits van … Lees meer
10:00 Wings & Wheels @ Vliegveld Hoogeveen
Wings & Wheels @ Vliegveld Hoogeveen
mei 10 @ 10:00 – 17:00
Een prachtige mix van oud en nieuw presenteert zich op het vliegveld. Historische vliegtuigen van de gebruikers van het veld maar ook vrienden vanuit binnen en buitenland zullen met hun vaak unieke vliegtuigen worden uitgenodigd. … Lees meer
jun
2
za
2018
10:00 Open dag / Fly in Vliegveld Midd... @ Vliegveld Middenmeer
Open dag / Fly in Vliegveld Midd... @ Vliegveld Middenmeer
jun 2 @ 10:00 – 17:00
Open dag / Fly in Vliegveld Middenmeer @ Vliegveld Middenmeer | Middenmeer | Noord-Holland | Nederland
Zaterdag 2 juni is de open dag en fly in van Vliegveld Middenmeer. De Open Dag en fly in van Vliegveld Middenmeer betekent een inmiddels jarenlange traditie van vermaak en interessante bezienswaardigheden voor jong en … Lees meer

Twitter

Facebook