Germanwings vanaf Maastricht naar Berlijn

De prijsvechter Germanwings gaat vanaf eind maart 2011 tussen Maastricht en Berlijn vliegen. Op doordeweekse dagen wordt de route tweemaal dagelijks aangeboden, op zaterdag en zondag eenmaal dagelijks. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Airbus A319 met 150 zitplaatsen. Via Berlijn-Schönefeld kunnen passagiers overstappen op de Germanwings bestemmingen Moskou, Stockholm, Stuttgart, Istanbul, Izmir en Split.

Germanwings wil de nieuwe vliegbelasting die door de Duitse regering per 1 januari 2011 wordt ingevoerd ontwijken. De airline hoop dat passagiers uit Nordrhein-Westfalen in de toekomst zullen kiezen voor Maastricht i.p.v. Keulen.

Op werkdagen vertrekt Germanwings om 6.45 lokale tijd in Berlijn-Schönefeld om 8.00 uur op Maastricht Aachen Airport aan te komen. Om 8.30 vertrekt Germanwings weer uit Maastricht om dan om 9.45 in Berlijn aan te komen. De avondvlucht vertrekt, afhankelijk van de dag, tussen 18:05 en 18:30 uit Berlijn. Vanaf Maastricht start de terugvlucht dan respectievelijk tussen 19:50 en 20:15. In de weekenden is er een vlucht op zaterdagochtend en zondagavond.

Terug naar de vorige pagina.


Agenda

Geen activiteiten.

Twitter

Facebook