KLM introduceert à la carte maaltijden

29 jul, 2011

KLM biedt Economy Class passagiers vanaf gisteren de mogelijkheid à la carte maaltijden te bestellen voor inter-continentale vluchten vanuit Amsterdam. Dit is een extra service naast de standaard geboden maaltijden. De à la carte maaltijden zijn –tegen betaling- in vier varianten beschikbaar op vluchten vanaf 14 september aanstaande.

Klanten hebben de keuze uit de à la carte maaltijden Gezond Japans, een licht verteerbaar Japans menu, Bella Italia met de beste Italiaanse smaken, een Indonesische rijsttafel en een exclusieve vegetarische maaltijd. De prijzen variëren van € 12 tot € 15. De passagier kan kiezen voor de standaard maaltijd of voor een van de vier luxere varianten van à la carte.

“Het afgelopen jaar heeft KLM met succes een proef gedaan met à la carte catering op acht bestemmingen vanuit Amsterdam. We spelen hiermee in op de steeds toenemende vraag van onze klanten om persoonlijke dienstverlening, keuze en het daarmee zelf kunnen bepalen van hun vluchtervaring. Naast eerder geïntroduceerde keuze in stoelcomfort en een uitgebreid inflight entertainment, is nu ook het aanbod qua maaltijden vergroot. De passagier heeft de mogelijkheid te kiezen uit vier extra en luxere maaltijden en kan die al voor de vlucht boeken”, aldus Erik Varwijk, Managing Director KLM.

Passagiers kunnen hun bestelling vanaf 90 dagen tot 48 uur voor de vlucht doen. KLM biedt à la carte maaltijden op intercontinentale Economy Class vluchten met vertrek vanuit Amsterdam naar alle bestemmingen, met uitzondering van Toronto, San Francisco, Tel Aviv en Caïro.

Terug naar de vorige pagina.