KLM vernieuwt Business Class op Europese vluchten

Met ingang van het zomerseizoen op 27 maart voert KLM de nieuwe Europe Business Class in. Dit product vervangt het huidige KLM Europe Select. De nieuwe Europe Business Class biedt zakenreizigers op Europese bestemmingen meer zitcomfort en ruimte, verbeterde cateringservice en priority service bij vertrek en aankomst.

Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial: “Uitgebreid onderzoek onder KLM business class passagiers heeft laten zien dat zij een duidelijke behoefte hebben aan betere service en meer comfort om rustig te kunnen werken of te ontspannen. Wij zijn zeer verheugd dat wij onze passagiers met de Europe Business Class een sterk verbeterd, nieuw en comfortabel product kunnen aanbieden dat aan hun wensen tegemoet komt.”

In de nieuwe Europe Business Class blijft de middelste stoel altijd leeg, deze kan niet meer worden geboekt. Hierdoor hebben de passagiers meer ruimte en privacy. Bovendien heeft binnenkort iedere business class stoel in de 737-vloot een oplaadpunt voor elektronische apparatuur. KLM blijft Europe Business Class passagiers meer efficiency bieden door bij vertrek en aankomst priority services te verlenen zoals premium check-in, extra bagage, toegang tot de lounges op luchthavens en voorrang bij het instappen en bij de bagageafhandeling.

Het menu en de presentatie van de maaltijden wordt ook volledig vernieuwd. KLM introduceert een nieuw menu dat verschillende keuzes biedt afhankelijk van de duur van de vlucht en de vertrektijd. Elke maand worden vier verschillende menu’s geserveerd. Ook de presentatie van de catering verandert. De maaltijden worden, evenals in de World Business Class, geserveerd op servies ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders. Het servies is uitgevoerd in de kenmerkende Wanders stijl.

De Europe Business Class wordt geïntroduceerd op alle vluchten in Europa die worden uitgevoerd door KLM of KLM Cityhopper.

Terug naar de vorige pagina.