Zomerdienstregeling Schiphol telt vier nieuwe luchtvaartmaatschappijen

De nieuwe Schiphol Timetable is verschenen met daarin een compleet overzicht van alle passagiers lijndiensten vanaf Schiphol. De zomerdienstregeling loopt van zondag 27 maart tot zondag 30 oktober 2011.

Nieuwe luchtvaartmaatschappijen op Schiphol

Schiphol verwelkomt maar liefst vier nieuwe luchtvaartmaatschappijen. Azerbaijan Airlines vliegt twee keer per week naar Baku. B&H Airlines startte haar operatie op Schiphol in december en vliegt deze zomer drie keer in de week tussen Sarajevo en Amsterdam. MAT Airways vliegt wekelijks tussen Skopje en Ohrid en Amsterdam. Terug van weggeweest is Blue 1 met een tweedagelijkse vlucht tussen Helsinki en Amsterdam.

Nieuwe bestemmingen voor Schiphol

Het netwerk aan bestemmingen is deze zomerdienstregeling uitgebreid met acht bestemmingen. KLM voegt twee nieuwe bestemmingen aan het netwerk toe, tweedagelijks naar Aalborg en drie vluchten in de week naar Xiamen. ArkeFly vliegt twee keer in de week naar Orlando Sandford. Windjet start met twee keer in de week vluchten naar Rimini, ook de eerder genoemde steden Baku en Sarajevo zijn nieuwe bestemmingen voor Schiphol. MAT Airways tot slot introduceert de nieuwe bestemmingen Skopje en Ohrid in Macedonië.

Terug naar de vorige pagina.


Agenda

Geen activiteiten.

Twitter

Facebook