Bezoek ons tijdens de Dutch Spotters Convention

Vliegtuigenspotter.nl is op zaterdag 13 april met een stand aanwezig bij de Dutch Spotters Convention. Er zullen luchtvaartscanners, antennes en waarschijnlijk een Radarbox worden gedemonstreerd. Iedereen is welkom tussen 10 en 16 uur in het Regardz Airport Hotel Rotterdam.

De beurs wordt georganiseerd door de stichtingen Airnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het de plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.
De luchtvaartbeurs vindt net als voorgaande jaren op Rotterdam The Hague Airport plaats. De beurs is echter niet meer in het luchthavengebouw, maar in het Regardz Airport Hotel Rotterdam, tegenover de oprijlaan naar de luchthaven. In het hotel zullen tientallen stands zijn opgesteld met onder andere boeken, tijdschriften, DVD/CD, video, foto, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.
Gedurende de dag kunnen bezoekers rondritten maken over het platform voor een blik achter de schermen van de luchthaven werpen. Hiervoor dienen bezoekers zich vooraf aan te melden op de website van Rotterdam The Hague Airport.
Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collegahobbyisten.

Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, dus Vliegtuigenspotter, Airnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 13 april 2013 naar het Regardz Airport Hotel Rotterdam te komen.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is 3 euro. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang.

Locatie:
Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren het terrein van het hotel. Dit is de eerste 30 minuten gratis en kost daarna 1 euro per uur. Een dagkaart kost 5 euro. Parkeren kan ook op P1 (lang parkeren) van de luchthaven, op ongeveer vijf minuten lopen van het hotel.

Het Regardz Airport Hotel is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station (reisduur ongeveer 20-25 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie www.ret.nl.

Terug naar de vorige pagina.