Agenda

mei
30
do
2019
Wings en wheels @ Vliegveld Hoogeveen
mei 30 @ 10:00 – 17:00

Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 , wordt  op vliegveld Hoogeveen voor de zestiende keer ‘Wings en Wheels’ gehouden. Een evenement voor het hele gezin met voor de eerste keer een grote kleding outlet. 

Het evenement, dat ooit op 20 mei 2004 door de plaatselijke Rotaryclub voor het eerst werd georganiseerd, wordt dit jaar weer  groter en feestelijker dan ooit. Op de grond en in de lucht kom je straks als bezoeker bijna ogen         en oren tekort. Na een zeer succesvolle editie  dit jaar wil de organisatie het concept van kijken en kopen verder uitbreiden.

De combinatie van Voorjaarsbeurs en klassiek luchtvaart – en auto  evenement trok maar liefst 10.000 bezoekers. Hele gezinnen maakten er een gezellig dagje uit van waarbij de één zich vergaapte aan de bijzondere vliegtuigen en de ander kennis maakte met de nieuwste modetrends. Terwijl opa en oma genoten van de oldtimers op vier wielen vermaakten de kleinkinderen zich bij  de demonstraties van de brandweer of op het speciale speelveld.

Voor  de ‘Voorjaarsbeurs Hoogeveen’, die tegelijkertijd op het terrein van het vliegveld wordt gehouden, hebben zich reeds verschillende standhouders gemeld. De lengte van de beurs hal wordt uitgebreid tot 80 meter.     Voor 2019 wordt er een dag aan het programma toegevoegd. In een speciale beurshal vindt op zaterdag 1 juni 2019  de eerste editie plaats van de ‘Kleding Outlet Hoogeveen’ : 2000 m² merkkleding, schoenen, onder- en bovenkleding, footwear en tassen voor outletprijzen.

De dag  op Vliegveld Hoogeveen zal traditioneel worden besloten met een grote parade van alle deelnemende vliegende en rijdende oldtimers.

Informatie
De entreeprijs voor Wings en Wheels, inclusief een bezoek aan de voorjaarsbeurs, bedraagt 6 euro voor volwassenen. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen 4 euro. Er is gratis parkeergelegenheid bij het vliegveld. Openingstijden: 10.00    – 17.00 uur.

De ‘Kleding Outlet’ op zaterdag 1 juni is  geopend van 10.00  – 17.00 uur. De  entreeprijs is voor iedereen gelijk: 1,50 euro

Kijk voor meer informatie op   www.wingsenwheels.n l en  www.voorjaarsbeurshoogeveen.nl

jun
1
za
2019
Open dag Vliegveld Middenmeer @ Vliegveld Middenmeer
jun 1 @ 10:00 – 17:00

Zaterdag 1 juni a.s organiseert Vliegveld Middenmeer van 10:00 tot 17:00 uur haar jaarlijkse Open Dag.

Deze dag voorziet groot en klein van heel veel luchtvaartinspiratie. Het programma omvat onder meer de aanwezigheid van vele vliegtuigen en haar eigenaren die iedereen graag te woord staan om vragen te beantwoorden. Leuke luchtvaart gerelateerde bedrijven zullen met stands geïnteresseerden uitgebreid voorzien van hun aanbod. Diverse activiteiten zullen worden ondernomen waarbij vliegen, vliegtuigen èn het halen van je vliegbrevet de hoofdrol spelen.

Vanaf ons heerlijke en deels overdekte terras kunt u alles op uw gemak aan u voorbij zien komen onder het genot van een hapje en een drankje. En als u dat wilt kunt u de vliegtuigen ook van dichtbij bekijken natuurlijk! Voor de kleintjes hebben wij deze dag een prachtig springkussen beschikbaar dus ook zij hoeven zich niet te vervelen.

Overweegt u per vliegtuig (MLA only….) te komen? U betaalt deze dag geen landingsgeld er staat gratis appeltaart en koffie klaar voor u en uw eventuele passagier!

LET OP: het veld is PPR! Dus voorafgaand aan uw bezoek wel eerst even contact opnemen met onze havenmeester. Houd er rekening mee dat het veld vanwege demonstraties tijdens de open dag twee of drie keer kort gesloten zal zijn. De havenmeester informeert u graag verder.

jun
21
vr
2019
Paris Air Show
jun 21 @ 08:30 – jun 23 @ 18:00

Toonaangevende internationale luchtvaartshow met statische vertoning van toestellen.

Agenda

mei
30
do
2019
10:00 Wings en wheels @ Vliegveld Hoogeveen
Wings en wheels @ Vliegveld Hoogeveen
mei 30 @ 10:00 – 17:00
Wings en wheels @ Vliegveld Hoogeveen
Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 , wordt  op vliegveld Hoogeveen voor de zestiende keer ‘Wings en Wheels’ gehouden. Een evenement voor het hele gezin met voor de eerste keer een grote kleding outlet.  Het evenement, dat ooit … Lees meer
jun
1
za
2019
10:00 Open dag Vliegveld Middenmeer @ Vliegveld Middenmeer
Open dag Vliegveld Middenmeer @ Vliegveld Middenmeer
jun 1 @ 10:00 – 17:00
Open dag Vliegveld Middenmeer @ Vliegveld Middenmeer
Zaterdag 1 juni a.s organiseert Vliegveld Middenmeer van 10:00 tot 17:00 uur haar jaarlijkse Open Dag. Deze dag voorziet groot en klein van heel veel luchtvaartinspiratie. Het programma omvat onder meer de aanwezigheid van vele … Lees meer
jun
21
vr
2019
08:30 Paris Air Show
Paris Air Show
jun 21 @ 08:30 – jun 23 @ 18:00
Toonaangevende internationale luchtvaartshow met statische vertoning van toestellen.

Twitter

Facebook