Win een Corendon schaalmodel

15 mrt, 2013

1363379251Vliegtuigenspotter.nl en Corendon geven een metalen Boeing 737-800 schaalmodel weg! Stuur om kans te maken uw mooiste foto van een Corendon vliegtuig op naar webmaster@vliegtuigenspotter.nl, met de reden waarom dit de mooiste foto is.

Eind april ontvangt de maker van de mooiste foto het schaalmodel in huis. U mag meerdere keren een foto insturen, alleen de beste foto telt mee in de competitie.

Actievoorwaarden:

– Voor de mooiste foto stelt Corendon een metalen schaalmodel van de Boeing 737-800 (39 cm lang, 36 cm spanwijdte) van Corendon ter beschikking.
– Alle deelnemers kunnen tot 30 april 12:00 uur deelnemen aan de winactie.
– Wij zouden het liefst geen leeftijdslimiet gebruiken, maar doordat we in Nederland een wet op kansspelen hebben is het verplicht om minimaal 18 jaar oud te zijn om deel te nemen aan deze actie.
– Op 30 april wordt de winnaar, geselecteerd door de redactie, bekendgemaakt op Vliegtuigenspotter.nl. De winnaar ontvangt een e-mail met daarin de vraag om zijn of haar NAW-gegevens en ontvangt binnen enkele dagen de prijs. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.
– De foto’s die in worden gezonden mogen door Corendon en Vliegtuigenspotter.nl voor commerciële doeleinden gebruikt worden.
– Medewerkers van Vliegtuigenspotter.nl en Corendon zijn uitgesloten van deelname. Verder mag iedereen die in Nederland woont mee doen met deze actie.

Heeft u vragen, tips of suggesties? Stuur dan een e-mail naar webmaster@vliegtuigenspotter.nl.

Terug naar de vorige pagina.