Verzending

Uw bestelling wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd. Als uw bestelling niet door de brievenbus past, dan wordt deze als pakket verzonden. Tijdens het bestelproces ziet u of het artikel per brief- of pakketpost wordt afgeleverd.

Levertijd

Veel producten die u van maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur besteld en betaald, worden de volgende dag bezorgd (mits voorradig). Bij ieder product ziet u de verwachte levertijd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 16.00 uur, zaterdag en zondag) worden op dinsdag bezorgd. 

Bij producten die niet op voorraad zijn wordt een indicatie van de verwachte levertijd weergegeven. U krijgt na uw bestelling een e-mail waarin de verwachte datum van verzending wordt aangegeven. 

Verzendkosten

Bij elk product wordt een indicatie van de verzendkosten weergegeven onder de productprijs. In het bestelproces worden de definitieve verzendkosten berekend nadat u uw persoonlijke gegevens hebt ingevuld. 

  • Brievenbuspakje binnen Nederland €4,50
  • Pakketpost met Track & Trace binnen Nederland €8,-
  • Pakketpost met Track & Trace naar België of Duitsland €14
  • Pakketpost met Track & Trace naar overige landen binnen Europa €22

Pakketvervoerder

Al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Indien u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, kunt u de bestelling altijd makkelijk bij een afhaalpunt in de buurt laten bezorgen. U kunt er ook voor kiezen om een pakket direct bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

Volg uw zending

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden, hierin staat een Track & Trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen als uw bestelling per pakketpost is verzonden.

Bezorgen bij een afhaalpunt

Nadat wij uw bestelling hebben verzonden, kunt u met de track&trace link de bezorglocatie aanpassen naar een afhaalpunt in de buurt. U kunt de wijziging doorgeven nadat het pakket in een PostNL-sorteercentrum is aangekomen rond 9 uur 's avonds op de dag van verzending, tot uiterlijk 6.00 uur ’s morgens op de dag van bezorging.

Niet thuis, geen probleem

U kunt eenvoudig en zonder extra kosten een nieuwe afleverpoging inplannen of het pakket laten bezorgen bij een winkel in de buurt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is de brief die de chauffeur voor u heeft achtergelaten bij de eerste afleverpoging. U kunt kiezen uit aflevering:

  • op een andere dag
  • op een ander adres (bijvoorbeeld uw buren)
  • bij een afhaallocatie in de buurt.